REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 8.11.2022 | Karol Kováč | Čítané 294x | 0 príspevkov v diskusii
Nová web stránka klubu kompletná
Migrácia všetkých dát prebehla úspešne

Priatelia turisti. Nová stránka klubu je už kompletná. Všetky informácie o činnosti klubu, ktoré boli k dispozícii na starej stránke sú teraz už na jednom mieste.
Po fotoalbumoch boli presunuté aj všetky články na tieto stránky. Články, ktoré boli pôvodne na starej stránke nájdete po kliknutí na odkaz v menu - Archív článkov.

V čase, keď si pripomíname 50. výročie založenia nášho klubu môžeme tu nájsť históriu činnosti klubu od roku 2009, teda posledných 13 rokov v uverejnených článkoch a fotografiách. Na žiadnej sociálnej sieti nenájdeme takto prehľadne zdokumentovanú činnosť nášho klubu.

Aj keď mnohí z nás podľahli trendu prezentovať sa na sociálnych sieťach, tieto nám nikdy neposkytnú prehľadný pohľad na naše aktivity. Preto by bolo veľmi užitočné, aby sme naše činnosť zverejňovali aj na týchto stránkach. Navyše, nie všetci členovia sociálne siete využívajú.
Aj preto v tomto článku uverejňujem niekoľko fotografií z osláv 50. výročia nášho klubu v Malej Fatre, ktorú sme absolvovali pred niekoľkými týždňami. Fotky z tejto akcie ale aj iné od autorov, ktorí sú členovia nášho klubu som si požičal z FB.
Chcem vyzvať všetkých členov aby informácie o pripravovaných akciách a aj reportáže z nich uverejňovali na našom serveri.





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár